Προϊόντα για μέσο μας (12)

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟΣ ΜΕΣΑΙΟΣ ΤΟΙΧΟΣ

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟΣ ΜΕΣΑΙΟΣ ΤΟΙΧΟΣ

03X06X25
Μέτρια Αλμυρή Φέτα

Μέτρια Αλμυρή Φέτα

Υγρές αλατισμένες προβιές Entrefina Μέγεθος 7/+ (7/+ sqft) Μέσος όρος: 9 / 9,5 sqft
ΗΜΙ-ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΔΟΤΗΣ ΖΥΜΗΣ ΓΙΑ ΜΑΓΔΑΛΕΝΕΣ - DS - Για μικρές και μεσαίες παραγωγές, 50-200 κιλά/ημέρα.

ΗΜΙ-ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΔΟΤΗΣ ΖΥΜΗΣ ΓΙΑ ΜΑΓΔΑΛΕΝΕΣ - DS - Για μικρές και μεσαίες παραγωγές, 50-200 κιλά/ημέρα.

•Δοσομετρεί υγρά και ημι-υγρά μίγματα. •Αντικαθιστά με μεγάλη υπεροχή την σακούλα ζαχαροπλαστικής: είναι πιο γρήγορη, πιο άνετη, πιο ακριβής, δεν καταπονεί τη ζύμη, η μηχανή δεν στάζει και οι δίσκοι δεν λερώνονται. •Ακριβής ρυθμιζόμενη όγκος δοσομέτρησης. •Μετατρέπει μια αργή διαδικασία σε ημιαυτόματη διαδικασία. •Με το απλό πάτημα του ποδιού στο ηλεκτρικό πεντάλ, γεμίζουμε μια σειρά από μάφινς στον δίσκο. •Η προώθηση του δίσκου είναι χειροκίνητη. •Καθαρίζεται σε ένα λεπτό και καταλαμβάνει ελάχιστο χώρο. ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ: μάφινς, κέικ, σοκολατάκια, κέικ, μπισκότα, κέικ, μαγιονέζα, κέικ μαρμπρέ, γιαούρτι, κρέμες, μους, σάλτσες, ροφήματα, κρέμες, προϊόντα χωρίς στερεά σωματίδια.
Μέσο ανάμειξης - Χρώμα και λάμψη

Μέσο ανάμειξης - Χρώμα και λάμψη

Το Mixing Medium χρησιμοποιείται ως υγρό ανάμειξης για τα προϊόντα DELFY PIGMENT και DELFY GLITTER, προκειμένου να επιτευχθεί καλύτερη σταθερότητα του προϊόντος στο δέρμα. ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ: 50ml. Αναφορά: 5060465711298
Μικρό Πρότυπο Μέσων

Μικρό Πρότυπο Μέσων

Η μικρή μισή σόλα είναι κατασκευασμένη από αφρό λατέξ, με ανώτερο στρώμα από αναγεννημένο δέρμα. Επιτρέπει ρυθμίσεις υποδημάτων όταν είναι χαλαρά. 1 ζευγάρι. SKU:130290
Prootec - Κολάρο από δέρμα βοοειδών, Διαθέσιμο σε μεσαίο και μεγάλο μέγεθος και σε διάφορα χρώματα

Prootec - Κολάρο από δέρμα βοοειδών, Διαθέσιμο σε μεσαίο και μεγάλο μέγεθος και σε διάφορα χρώματα

Ο Collar Protec είναι ένα κολάρο που έχει κατασκευαστεί ειδικά για χρήση σε σκύλους μεσαίων και μεγάλων φυλών. Είναι φτιαγμένο από υλικό δερμάτινης ποιότητας στην εξωτερική πλευρά, ενώ εσωτερικά διαθέτει ένα σύστημα με ανοιγμένα σημεία ώστε να μπορεί να τοποθετηθεί το αντιπαρασιτικό κολάρο χωρίς να φαίνεται στο κατοικίδιο και να αποφεύγεται η απώλειά του, καθώς είναι κολλημένο και ραμμένο στο δέρμα. Διαθέσιμο σε μήκος από 40 έως 80 εκ. και σε πλάτος 3 και 4 εκ. Έχει απαλό άγγιγμα που είναι πολύ ευγενικό, προσφέροντας μεγάλη ομορφιά στο δέρμα του κατοικίδιου. Στην εξωτερική πλευρά διαθέτει ένα λείο σχέδιο με πολύ εντυπωσιακή ραφή που του προσδίδει μεγάλη διακριτικότητα. Έρχεται εξοπλισμένο με μια αγκράφα και ένα πείρο που επιτρέπει την τέλεια προσαρμογή και είναι πολύ ασφαλές. ΜΕΓΕΘΗ: Πλάτος 3 εκ. – Μεγέθη 40, 45, 50 και 55 εκ. Μήκος Πλάτος 4 εκ. – Μεγέθη 50, 55, 60, 65, 70, 75 και 80 εκ. Μήκος Χρώμα: μαύρο, καφέ, καμηλό και κόκκινο
ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟΣ ΜΕΣΑΙΟΣ ΤΟΙΧΟΣ

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟΣ ΜΕΣΑΙΟΣ ΤΟΙΧΟΣ

05X06X25
ΜΕΣΑΙΟΣ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟΣ ΤΟΙΧΟΣ

ΜΕΣΑΙΟΣ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟΣ ΤΟΙΧΟΣ

04X06X25
ΗΜΙ-ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΕΝΕΣΤΗΡΑΣ ΓΙΑ ΓΕΜΙΣΕΙΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ - IS - Για μικρές και μεσαίες παραγωγές, 50-200 κιλά/ημέρα.

ΗΜΙ-ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΕΝΕΣΤΗΡΑΣ ΓΙΑ ΓΕΜΙΣΕΙΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ - IS - Για μικρές και μεσαίες παραγωγές, 50-200 κιλά/ημέρα.

•ΜΗΧΑΝΗ ΕΓΧΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ με κρέμα, σοκολάτα, μαρμελάδα, γλυκό γάλα, κ.λπ. μέσα στις μαφίνες, κρουασάν και άλλα προϊόντα αρτοποιίας στην ίδια ταψί ψησίματος, αποφεύγοντας την περιττή χειροκίνητη επεξεργασία του προϊόντος. •Ακριβής και εύκολα ρυθμιζόμενη όγκο δοσολογία. •Αντικαθιστά με μεγάλη υπεροχή τις χειροκίνητες διαδικασίες γέμισης: είναι πιο γρήγορη, πιο άνετη, πιο ακριβής, δεν καταστρέφει τη ζύμη, η μηχανή δεν στάζει και τα ταψιά δεν λερώνονται. •Μετατρέπει μια αργή διαδικασία σε ημιαυτόματη διαδικασία. •Απλά τοποθετώντας το πόδι πάνω στο ηλεκτρικό πεντάλ, γεμίζουμε μια σειρά από μαφίνες στο ταψί. •Η προώθηση του ταψιού είναι χειροκίνητη. •Καθαρίζεται σε ένα λεπτό και καταλαμβάνει ελάχιστο χώρο.
ΗΜΙ-ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΓΕΜΙΣΕΙΣ ΖΑΧΑΡΩΤΩΝ - Για μικρές και μεσαίες παραγωγές, 50-200 κιλά/ημέρα.

ΗΜΙ-ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΓΕΜΙΣΕΙΣ ΖΑΧΑΡΩΤΩΝ - Για μικρές και μεσαίες παραγωγές, 50-200 κιλά/ημέρα.

-ΜΗΧΑΝΗ ΕΓΧΥΣΗΣ ΓΙΑ ΓΕΜΙΣΜΑ με κρέμα, σοκολάτα, μαρμελάδα, γλυκό του κουταλιού, κ.λπ., muffins, κρουασάν και άλλα προϊόντα αρτοποιίας στην ίδια φόρμα ψησίματος, αποφεύγοντας οποιαδήποτε περιττή χειρονομία του προϊόντος. -Ακριβής και εύκολα ρυθμιζόμενη όγκο δόση. -Αντικαθιστά τις διαδικασίες χειροκίνητου γεμίσματος με ένα μεγάλο πλεονέκτημα: είναι πιο γρήγορη, πιο άνετη, πιο ακριβής, δεν καταστρέφει τη ζύμη, η μηχανή δεν στάζει και οι δίσκοι δεν λερώνονται. -Μετατρέπει μια αργή διαδικασία σε μια ημι-αυτόματη διαδικασία. -Απλά τοποθετώντας το πόδι σας στο ηλεκτρικό πεντάλ, γεμίζουμε μια σειρά από muffins στον δίσκο. -Η τροφοδοσία του δίσκου είναι χειροκίνητη. -Μπορεί να καθαριστεί σε ένα λεπτό και καταλαμβάνει ελάχιστο χώρο.
ΗΜΙ-ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΔΟΤΗΣ - Για μικρές και μεσαίες παραγωγές, 50-200 κιλά.

ΗΜΙ-ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΔΟΤΗΣ - Για μικρές και μεσαίες παραγωγές, 50-200 κιλά.

- Διανέμει υγρά και ημι-υγρά ζυμαρικά. - Αντικαθιστά με πλεονέκτημα την σακούλα ζαχαροπλαστικής: είναι πιο γρήγορος, πιο πρακτικός, πιο ακριβής, δεν καταστρέφει τη ζύμη, η μηχανή δεν στάζει και οι δίσκοι δεν λερώνονται. - Η ακριβής όγκος δοσολογίας ρυθμίζεται εύκολα. Μετατρέπει μια αργή διαδικασία σε μια ημι-αυτόματη διαδικασία. - Τοποθετώντας απλά το πόδι σας στο ηλεκτρικό πεντάλ, γεμίζετε μια σειρά από μάφινς στον δίσκο. - Η τροφοδοσία του δίσκου είναι χειροκίνητη. - Μπορεί να καθαριστεί σε ένα λεπτό και καταλαμβάνει ελάχιστο χώρο. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ: μάφινς, ζαχαροπλαστικές, σομπάος, κέικ, μπισκότα, κέικ, κρέπες, μαγιονέζα, μαρμπρέ κέικ, γιαούρτι, κρέμα αγγλική, μους, σάλτσες, milkshakes, κρέμες, προϊόντα χωρίς στερεά σωματίδια.
ΗΜΙΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΕΝΕΣΤΗΡΑΣ - Για μεσαίες και μικρές παραγωγές, 50-150 κιλά

ΗΜΙΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΕΝΕΣΤΗΡΑΣ - Για μεσαίες και μικρές παραγωγές, 50-150 κιλά

-ΜΗΧΑΝΗ ΕΓΧΥΣΗΣ ΓΙΑ ΓΕΜΙΣΜΑ κρέμας, σοκολάτας, μαρμελάδας, γλυκού γάλακτος κ.λπ. σε μάφιν, μάφιν, κρουασάν και άλλα αρτοσκευάσματα στην ίδια φόρμα ψησίματος, αποφεύγοντας την περιττή χειροκίνητη επεξεργασία του προϊόντος. -Ακριβής και εύκολα ρυθμιζόμενη δοσολογία όγκου. -Αντικαθιστά τις χειροκίνητες διαδικασίες γέμισης με μεγάλη πλεονεκτική θέση: είναι ταχύτερη, πιο άνετη, πιο ακριβής, δεν καταστρέφει τη ζύμη, η μηχανή δεν στάζει και οι φόρμες δεν λερώνονται. Μετατρέπει μια αργή διαδικασία σε ημι-αυτόματη διαδικασία. -Απλά τοποθετώντας το πόδι σας στο ηλεκτρικό πεντάλ, γεμίζουμε μια σειρά από μάφιν στη φόρμα. -Η τροφοδοσία της φόρμας είναι χειροκίνητη. -Μπορεί να καθαριστεί σε ένα λεπτό και καταλαμβάνει ελάχιστο χώρο.